OKADA AIYON

Vårt företag har agentur i Sverige för rivningsutrustning ifrån Okada. Okada har tillverkat rivningsutrustning som hydrauliska hammare, crusher och saxar i mer än 75 år. Specialiseringen och hängivenheten i deras tillverkning har gjort namnet Okada till en synonym för termen rivning, och har lett till en ledande ställning på den globala marknaden när det gäller försäljning av rivningsutrustning. Okadas produkter beskrivs av de proffs som använder dem som “slitstarka”. Produktion och monteringen av varje Okada-produkt sker helt och hållet i Japan. De tillverkas med de högsta kvalitetskriterierna i syfte att kunna arbeta under mycket krävande förhållanden över hela världen. Företagets ambitiösa ansträngningar för innovativa, högkvalitativa och högpresterande produkter, har gett Okada titeln “Rivningsmästaren”. Grundprinciperna bakom varje Okada-produkt kan sammanfattats enligt följande:

1) Slitstarka – Tillverkade för att klara av de mest krävande arbetsförhållanden

2) Lång hållbarhet – Längre livslängd än konkurrerade produkter

3) Ingen stilleståndstid – Kontinuerlig och felfri drift.

Okada kombinerar i sina produkter den senaste tillgängliga teknologin samtidigt som man ständigt utvecklar och presenterar nya, exklusiva och patenterade produkter. Ett exempel är den första crushern med magnet som är speciellt designad för att hantera och samla in armeringen ifrån den pulveriserade betongen. Pan Trading Machinery AB som har ett exklusivt partnerskap med Okada erbjuder hela serien med Okada-produkter till den svenska marknaden. Detta omfattar bland annat hydrauliska hammare från 55 till 5.600 kg, crushers av alla sorter och användningsområden (Pulveriserare, Magnetpulveriserare, Betongsaxar, Stålsaxar, Multisaxar) från 160 till 9.700 kg, samt Sorteringsgrip från 225 till 2.500 kg.

I vårt lager finns det alltid ett stort antal Okada-produkter tillgängliga samt ett fullständigt reservdelslager för snabbast möjliga service till våra kunder. När vi har hjälpt er att välja den rätta utrustningen utför vi även en ordentlig installation och konfiguration av utrustningen på er maskin.

catalogue