VI SÄLJER BEGAGNAT

VI SÄLJER BEGAGNAT

VI KÖPER BEGAGNAT

VI KÖPER BEGAGNAT

VI BYTER IN BEGAGNAT

VI BYTER IN BEGAGNAT

MASKINUTHYRNING

MASKINUTHYRNING

SERVICE & RESERVDELAR

SERVICE & RESERVDELAR

ERBJUDNA TJÄNSTER

Vi har valt att arbeta inom relativt få men specifika områden så att vi kan utföra vårt arbete med högsta möjliga kvalitet. Vi fokuserar huvudsakligen på att sälja begagnade och nya maskiner utrustade för att möta den skandinaviska marknaden och dess förhållanden, och alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi bedriver också en betydande exportverksamhet till övriga delar av Europa, till Afrika och till Asien genom att vi identifierar rätt marknad vid avyttring av maskiner som huvudsakligen kommer från den skandinaviska marknaden via inköp eller inbyten av äldre maskiner.

Från 2008 och fram tills idag har vi i stor utsträckning utvecklat oss inom maskinuthyrning genom vårt systerföretag Pan Rental AB, och vi erbjuder, bortsett från de klassiska uthyrningstjänsterna, helhetslösningar för långtidsuthyrning och uthyrning med köpalternativ.

Till sist, men kanske det viktigaste, är uthålligheten i vår organisation och de kontinuerliga investeringarna i vår personal, våra anläggningar och våra mobila servicefordon som hör till verkstadsverksamheten, så att vi kan erbjuda anpassade supportlösningar till våra kunder och samarbetspartners.