OM OSS OM OSS

PAN TRADING

Sokrates Tsiaras startade sin verksamhet inom anläggningsmaskiner för mer än 25 år sedan. Pan Trading funnits sedan år 1992 och har idag en betydande ställning på den svenska och skandinaviska marknaden för nya och begagnade anläggningsmaskiner.

Vår målsättning är att etablera långsiktiga och professionella relationer med våra kunder genom att erbjuda kvalitativa maskiner och engagerad personal både i samband med försäljningen och tiden därefter.

Företaget arbetar med de mest kända maskinmärkena som Volvo, Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Doosan, Take-Job, etc. och lagerför regelbundet cirka 150 maskiner av olika slag för att omgående kunna uppfylla våra kunders behov. Vi upprätthåller också ett stort lager av nya maskintillbehör så som skopor, tiltrotatorer, grävsystem och styrsystem som certifierad återförsäljare och servicepartner till flera välkända utrustningstillverkare (Engcon, Topcon, m.fl.) och erbjuder även rivningsutrustning som t.ex. hydrauliska hammare, crushers och saxar av olika typer och storlekar genom vårt samarbete med japanska OKADA.

Pan Tradings största prioritet är att fortsätta vara en nyckelsamarbetspartner för alla yrkesverksamma inom bygg- och anläggningssektorn. För att uppnå detta förlitar vi oss på vår kunskap och erfarenhet, men också vår filosofi till viss del, gällande hur vi engagerar oss i våra olika samarbeten. Vi drar stor nytta av att våra verksamhetsansvariga har över 25 års erfarenhet från branschen, vi investerar ständigt i vidareutbildning för upprätthålla specialistkompetens för våra mekaniker, och i våra nybyggda lokaler finns en modern och fullt utrustad verkstad där vi kan hantera alla tänkbara typer av arbete. Vår filosofi är att alltid leverera lite mer än vad vi lovat så att våra kunder ser oss som en tillförlitlig partner och inte enbart en leverantör.

Vi har hög tillgänglighet för att ge er som kund den service som ni efterfrågar, och strävar efter att alltid hitta den bästa möjliga lösningen för era behov. Vi erbjuder därför de mest populära maskinmodellerna direkt från vårt lager, och om den maskin ni behöver inte finns i vårt lager hjälper vi er att hitta, inspektera och leverera efterfrågad maskin. Maskinerna levereras alltid redo för att utföra jobb på er arbetsplats och alltid inom överenskommen tidsplan. Vi hjälper till med transport till den plats ni önskar och vid behov av att finansiera maskinen erbjuder vi via våra samarbetspartners leasing- och avbetalningsfinansiering.

 Välkommen till Pan Trading Machinery AB